Despre noi

Despre noi

Infiintata in anul 2003, S.C. Agrocov S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in judetul Galati si chiar in intreaga tara.

Cu o echipa de 60 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de floarea-soarelui, porumb, grau, rapita, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania.

S.C. Agrocov S.R.L. are in prezent in arenda o suprafata de 6280 ha in comunele Cudalbi, Pechea, Independenta, Liesti si Cuza Voda.

In prezent societatea detine 52 ha teren arabil, ferma de la Costache Negri cu o suprafata de 51348 mp, silozuri si depozite de cereale, un laborator modern de cereale, echipamente si utilaje diverse.

In comuna Independenta, judetul Galati, societatea detine o moara de grau si de porumb cu o capacitate de 50 t/24 h.

In anul 2008 S.C. Agrocov S.R.L. a inceput modernizarea fermei din localitatea Independenta, judetul Galati, prin achizitia de tractoare, masini si utilaje agricole de inalt randament printr-un proiect prin program FEADR, in valoare de 2 milioane euro.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

S.C. Agrocov S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii.

Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Agrocov Galati vinde grau si rapita la preturi avantajoase

Evenimente

Agriplanta, 3-5 iunie 2011
AGRIPLANTA - Expozitie cu loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole si demonstratii comentate cu masini agricole (...)

Contact

Adresa: A. I. Cuza nr. 57, cod 800143, Galati
Telefon: 0236-467363
Fax:      0236-467363
E-mail:  office@agrocov.ro
            agrocov_srl@yahoo.com